Tuesday, 7 December 2010

bertudung sangad best ! kod ?

haloo ! haloo !
upzz assalamualaikumwarahmatullahiwabarakaatuh !
haa , masih tak terlambat nak ucap Selamat Menyambut Maal Hijrah . so , as hari ney dah start tahun baru , ape azam korang ? takkan nak dok mlepak depan laptop macam aq jugak kod . haha , alaa spatut patut nyer pon bukan mase awal tahun macam ney jer nak kene ade azam baru . every day supposed to be a new day ! n everyday nak kene ade azam ! tapi jangan lah sampai tertunggak , ney takat azam jerr banyak , 1 pon harraaam tak buad ! *macam aq jugak kah ? haha iyo lah kau !


transormasi ! wahh , macam tagline AF 7 pulakk ! aq rase macam nek start bertudung lahh , memandang kan dapat komen berunsur pujian positif bertubi2 datang dari member kat Facebook aq . so , aq teruskan saje lahh . agypon cute ape . lalala~

*perasaan lah kau !



ekceli bukan sebab maal hijrah ni saje aq berubah , ade sebab lain . satu hari nanti korang tahu gak . I'll miss you ! *touching pulakk


like brother like sis ? ILOVEYOU !





yang ney memang poyo habes ! yang best nyer bertudung ney , aq takyah susah2 nak betolkan rambut yang sememang nye menyusahkan tuh ! aq ingat kan panas sangad lahh , tak ponn lah weyy . kecuali lahh kalo kw tak pakai anak tudung dengan rambut serabai gila kat bawah tudung kan . memang lahh panas ! haha .
oke gud nite !





No comments:

Post a Comment