Monday, 29 November 2010

makin bosan kat Johor

FUHH ! baru balek dari shopping dengan kawan2 . copp ! tipu jerx . kalau boleh klua dengan member tade lah aq nak buang duit karen rumah ney ngadap laptop hari hari sambil kipas ngadap kat muke aq n pgang phon yang tengah charge ! huh ! rutin yang membosan kan . so ape lagi kerje aq , shopping dengan mama dan abang tersayang saje , memang dua orang tuu jerr yang ade nak klua dengan aq , naseb mama jeniz shopahoic . sayang mama ! *sentap mum aq choyy . oke tu dah klua mood . memang lately mood tak menentu , ney lah gurlz kan , dah banyak kali buat air kopi campur garam . DARN !

posing geli geli aq dah sampai , konon ayu lah tu ! mandi loji lahh weyy . haha !
di London Vintage Muzium . choyy ! kw pikir kat JB ney ade ke tempat tempat macam tu haa ? paling standard pon SSF kat sbelah Giant Plentong tu lah . ney pon kiteorg pegi kedai vintage ciplak kat Angsana ! *hamekk kau

saje jerr nak tunjuk blackberry tuh , ingat nak zoom cket , tapi takpe lah , blackberry tu limited tau tak ?! *muntah cepad !

haa kak , due sengget due sengget !

aksi poyo nak mampuih !

jangan cakap ! aq taw aq lagi poyo ! huh~


mase untuk makan makan , ney yang aq suke ayah aq balik , makan speSIAL choyy ! nengok mum aq diet , relex jerx dye . cube korang zoom kat pinggan dye , heheheh .

John Zally , bapak ku !


limited edition taw senyuman ney , huhu



wee~ muke I ade same macam mum I tak ? cakap ade sekarang ! I taw mum I awet mude , nyampeh taw . lalala~




aq just gune camera phon 3..5 pixel jerx . jangan komen lebih lebih !
ps : sekarang tengah pikir macam mane nak kluar dengan mmber2 , sangat jelez nengok dyorang makan dan bayar sendiri . boring gak makan orang bayarkan kan . . *alasan ! kw ckap je lah kw bnyak duit ! erk

1 comment:

  1. The rite way to spell it: shopaholic.. (de 'L' is missing)...
    BTW, ur face looks like Avril Lavigne laa...

    ReplyDelete