Tuesday, 23 November 2010

last day yang sangat best =)


urgggghhhh ! nape na kne cuti skolah ? knape ?! knape ?! knape ?!



oke , aq tahu aq da lame ta tulis entry baru . sangat kekeringan idea dan gambar . maklumlah phon loko ! nyampeh aq .

owrite , memandang kan dah nak start cuti skolah , aq dengan berbesar hati telah bawak camera ke sekolah dan capture sebanyak gambar yang boleh ! best best best ! sekarang kite layan gambar last day aq kat sekolah for this year .

layan


hari jumaat terakhir aq pakai baju koko PJ2 , in this year lah oke ! err . so kite gerak g umah Ieqka dulu . .


mati aq kalau dye tau aq upload gambar dye kat sini , she hate this picture damn much .
tapi aq suke chooyyy !

we're friends forever


credit to Sir Admiey
tengs sir coz belikan kami KFC !
kenyang giller woo
jarang dapat makan dengan pasangan kekasih taw .
TETTT ! huhu
Miss Qistina Md Daud
ceguu comeyy


dari kiri :
Nas , Murru , Pioo n Basha =)



tibe2 aq terjumpe mamat ney


da plan pon na jmpe kat skoo
laen siaa muke dye skarang , rindu awak ! wee~

geng baka batu yaww





peace n loser

lakonan ? yea rite .

takyah cakap , muke aq memang hancus . huh !

nengok sape lagi tinggi ! muahaha

oke tengs Intan capture gambar candid ney , cian kau kene marah ngan dye , huhu . lepaskan gian ? ieee iew


captured by Muhammad Harith Haikal

lalalala~


Te'ah n Ana
posing maot syangss !

aq : alaa nape tak ajak aq amek gambar ?
mereka : dah tu kau dok dating je ngan mamat tuh , padan muke !

dush ! dush ! amek kau .

Kak Ross ! we miss you !
*nampak tak budak 2 ekor yang kat blakang tuu ? huhu


kebahagiaan dalam perpisahan , wahh =)

memang ramai lah student yang dating kat skolah hari tu , tade mase aq nak capture satu2 . aq sorang je sudah laa . dush ! dush !

sekian saje , tengs kerane menunggu entry aq yang lame nak mampuih ney =)

No comments:

Post a Comment