Tuesday, 26 October 2010

cepad cepad gosip terbaru



haiyaa . sorry you all . giler lame ta update blog ney kan . waseh padehal baru bape hari =) . busy mnggu lepas busy siket dok pulaspulas kotak html blog aq nih . nampak apeape perubahan tak ? cube korang bukak mate luasluas , besarbesar , nampak tak ? nampak laaa hehe . hasil daripade tangan yang gatal ney , blog aq da berubah warne lagi skali . haha . cantik kan ? cakap cantik cepad babab dye baru tahu , hehe . ta bsyukur lansong taw . dulu da cantik da hasil kreativiti kak aida . tekan punye tekan jadik bende laen plak . huhu . design sendiri sudaa . waa , bangge seyh . nyampah kan , hehe . jelez

minggu ney start exam final year . aduss , yang ney yang lemah semangat . for the first time aq seram giler nak exam . F . Y . I . result final year exam ney mempengaruhi kelas yang kite akan masok untok form 2 tahun depan . n for those yang nak kekal dalam Berlian , Baiduri , or Delima kiteorang kene dapat kan at least 4 A's n pass in all subjects . at least oke korang nengok , dah arr sejarah aq ta pnah dapat B ,KRT lagi lah . habis lah aq , aq tamao turun kelas . even kalau kelas tu Baiduri . tak nak tu yang kene study hard sket minggu ney . haha . minggu ney imited adition taw , nak tahu kenape ? susah beb nak nengok aq pegang buku 24 jam . haha . pegang jerr and thank god , 9o% yang aq bace kluar dalam exam . takat ney aq baru amek paper BM , SEJARAH , SIVIK . bole lha tahan ekk . ecok BI n GEO , aduss kne struggle lagi nih . blink2 =) tapi yang tak leh blah adelah paperpaper yang sampai 2 jam mase menjawab . aduuss . keras punngung aq duduk atas kerusi kayu tu lamelame . aiyaa . beli sofa satu larr untok class aq . ke nak ayah aq sponsour , kalo nak cakap , aq bleh arr bagitahu yang tu cume mimpi sahaje . lalalala~

oke2 ari ney aq agak eppy giler . buat perjumpaan haram di jusco . saje , da lame orang tak blanje aq makan . boleh save duit . muahaha . aq rase aq ade ajak ieqka n gemox taw . mane tah dyorang tak muncol2 . campai kol 12 lbeh dyorang tade lagi aq n encik pale besa aq tu punn gerak arr g skoo . walaweh . sampai senak perot aq melantak fries ngan mcflurry . wahh , giler you . I makan ngan pale besa tu lha . macam mane tak perot bole senak gilergiler . tamao lha pegi toilet . malu~ waseh gedik gedik tapi kan , aq bawak RM22 taw yg aq tataw nyer nape duit aq bole tinggal RM 4 jerr ek . HELOO . pale besa yang belanje sume ney oke oke laa , aq naek teksi RM6 , beli majalah YEZZ RM5 , mcflurry untok aq sorang jerr RM5 .. so , RM6 - RM5 - RM 5 = RM 4 . ishk betol lah . buat bengang jerr kire kat sini . huhu . naseb ayah aq balik malam ney . kalo tak macam mane aq nak idop ngan RM4 tu jerr . bole mati taw , bukan mati kebulur tak makan , kebulur tak shopping . muahahah .
dah laa , nyampeh cite ngan korang . tade respond langsong taw . huh .
p/s : cube korang bayang kan , soalan exam korang macam ney .
  • siapakah name boyfiee korang
  • berapa lama korang dah couple
  • jiran sebelah korang name ape

wahh , mesti ade yang tersengih sengih sambil kenyit kenyit mate kat kawan sebelah . kompem rase macam nak repeat balek paper tu kan ~



No comments:

Post a Comment