Wednesday, 6 October 2010

another stupid conversation

geram pun ade seyh kadang2 . uke bukan kadang2 tapi hari berlaku nya conversation bodoh ini sahaja . aku tak sangke plak ade orang yang sebangang macam tu skali . orang yang ade kne mngene ngan aq plak tu ? hish . sangat sakit hati . satu hari stelah 18 jam tak textin ngan aq ( tipu jerr , tak kire pun brape jam ) . tibe2 ..

askom ..
( heloo boleh eja pnjang2 tak ? saye tahu awak da lame tak pegi skoo )

komsalam ,
( eheh , lebih kurang je kite , jodoh lhaa katekan . bluekz ! jodoh dalam time yang macam ney ? please ! )

ngah wat pew tu ..??

chattink2 jea ,
( sumpaa tade mood nak text ngan awak )

chatting gan boy pew ..?ah..

nan cikgu2 n mmber lhaa ,
( betol , aq chattink dengan cikgu . tolong lhaa pecaye ! )

iyew jew ..,mmber 2 spew..??

mmber lhaa , tamao tanye plak ckgu tu sape ?
( ade nada bengap tak ? actually nak mnyindir )

ckgu tu spew?? mmber 2 boy daya arh.,kn2..

ane ade , boy tak reti unline .
( err , ade lhaa mnganjeng awak sikit .awak tak paham ke saye bergurau ? cikgu awak tak ajaa bergurau tu ape ? oh lupe . awak tak skolah ! )

g arh lyan dorg.,aq skew gan ko..
( molot kao lah . time ney memang aq rase nak sepak org . sangat lah bodoh ! )

weyy , tade bhase agy elok pe ? aq ea ?

abistnggu boy sgt kn.,dawh dew boy ckp jew arh.,x yah nk tkot.,jujor jew.,
( jujo pale hotak kao . #^!*%#@&$@^#%*$ )

ngarot seyh , guraw punn daa tak leh pe ? agak2 arr !
*
off phon cepad !
*
*

korang paham ark story kat atas . btw kalo tak paham just ulang bace banyak kali . aq tak sanggop nak taip balik . ishk , tak sangke bodo dye tahap tu skali . aq tawu lhaa dye da lame tak pegi skoo . tu punn sebab daa dapat surat behenti cinte dari guru besar . ieee . k lah , aq nak mlayan prasaan ngan papa aq ! kalo dye ade reply pape aq rojer korang dulu . grrr
perangai tak leh blah btol

2 comments:

  1. isi: klaka gilew.. Hahaha.. XD

    page:cool.. Well pimped.. I admire ur creativity..

    ReplyDelete